Survivor’da 3 ve 4. eleme adayı belli oldu! Ogeday oyun sonrası fenalaştı

Sakatlığı sonrası parkurda kendini test edeceğini söyleyen Ogeday, “Tedaviden geldim. İşe yaradı, yaramadı bunu parkurda göreceğim. Bir iğne olacağım. İğne sonucunda orayı tedavi etmeyecek, sadece biraz uyuşturacak belki. Kimse oynamamı istemiyor ama bana kalırsa, bir şekilde oynayacağım.” dedi.

‘OYUN BENİ SEVMİYOR’

Son dönemde oyunlarda şansızlık yaşadığını belirten Atakan, şu ifadeleri kullandı:

İkinci oyunda, benim yine uğursuzluğum. Bu şansızlığım, üstümdeki müsibet, kara bulutlar devam ediyor. Aslında performansımda bir problem yok. Performansım iyi, hızlı geliyorum, bir şekilde iyi atıyorum ama bir şekilde oyun beni sevmiyor. Şöyle düşünüyorum; Bazen daha ileriye sıçramak için gerilmek gerekiyor. İnşallah o geriye çekilmelerden birisindeyimdir.

OGEDAY OYUN SONRASI FENALAŞTI

Atakan’la çıktığı yarışmada galip gelen Ogeday oyun sonu kendini yere bıraktı. Sakatlığın verdiği ağrılarla yerde kıvranan Ogeday’ın hemen takım arkadaşları gelerek yardım etmek istedi. Ogeday doktor müdahalesiyle kendine gelebildi.

DOKUNULMAZLIK KIRMIZI TAKIMIN

Survivor All Star’da dokunulmazlık oyunu Kırmızı Takım, 12-7’lik skorla Mavi takım karşısında galip geldi.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Haftanın en kötü performansını gösteren Atakan üçüncü eleme adayı,  Konseyde Mavi takımdan en fazla ismi çıkan Merve Aydın dördüncü eleme adayı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x